Jeg får tit spørgsmålet: Hvad er coaching, og er det noget for mig?

Derfor har jeg, via et simpelt flowdiagram nedenfor, illustreret den proces som er en kerneydelse hos EN-Coaching. Nemlig en proces der kan hjælpe mennesker med at komme fra idé til handling. 

Ideer kan være alt fra et konkret mål, som at tabe sig, til at finde en måde at ændre sin sindstilstand på (eksempelvis være mere bedre til at sige fra). Opdager du i processen, at du egentlig ikke har lyst til at nå dit mål, og føre din ide ud i livet, så er dette også en vigtig indsigt, da du så undgår at blive stresset over, at du aldrig får handlet på den!

Irriterer det dig, at dine mål aldrig bliver til virkelighed, eller at du sjældent ved præcis hvad det er du gerne vil opnå? 

Kan du identificere hvor i processen du oftest går i stå?

fraidetilhandlinghvid

Når jeg coacher mennesker har jeg især fokus på starten af processen. Jeg mener nemlig, at det vigtigste er at have en ide, et mål eller en mission som man virkelig er motiveret for at opnå. Det danner altså fundamentet for den videre udviklingsproces. Erfaring siger, at hvis målet er specifikt og klart, og dit “HVORFOR” (du vil nå målet) er stort nok, så skal du nok finde en måde hvorpå du kan nå målet.

Tak fordi du læste med 🙂