Engagement og tilfredshed synes jeg er helt centralt når man snakker om livskvalitet og performance. Hvordan vi kan udvikle os selv og hinanden, for at skabe højere motivation, engagement og performance synes jeg er utroligt spændende. Når vi samtidig bruger ca. 35 % af vores vågne tid på arbejdet, så er det meget relevant at fokusere på disse netop i arbejdsmiljøet.

Personlig udvikling og udvikling af andre ser jeg som noget helt essentielt, når man snakker om engagement og tifredshed. Når alt kommer til alt så er kvaliteten af vores liv afhængig af vores tilstand og følelser, og det er netop denne tilstand, som er centralt inden for den menneskelige udvikling. Derfor synes jeg det er helt fundamentalt at arbejde med sig selv, og hjælpe andre med at gøre det samme,

Jeg er certificeret Life- og Business coach hos Manning Inspire (ICF certificeret uddannelse). Derudover har jeg en kandidatgrad i økonomi, med speciale i performance management og målsætningsteori, fra Aarhus Universitet.

Jeg har fra 2012 til 2016, arbejdet som sparringspartner for forskellige ledelser på Aarhus Universitetshospital. Jeg arbejder nu ved People & Performance hvor mit fokus er på analyse af ledelse- og medarbejderperformance.

Når man starter en virksomhed er det vigtigste at have en forretningsplan, som indeholder klare mål og delmål. Når det kommer til vores eget liv, så er der derimod rigtig mange af os, som ikke har en plan og klare mål. Hvis vi ikke kender vores destination, så er det sjældent, at vi når derhen, hvor vi gerne vil. Dermed er det også næsten umuligt at vide, hvordan vi bruger tiden på det, der giver mening for os. At hjælpe mennesker med at skabe disse mål (store som små), og give dem værktøjer til at realisere dem på en effektiv måde, ser jeg som en vigtig opgave.

Effektivitet og succes i livet, går for mig hånd i hånd. Med effektivitet mener jeg ikke at vi skal arbejde 24/7, men at vi udnytter vores tid så effektivt som muligt, så vi maksimerer vores livskvalitet. Derfor synes jeg målsætningsprocessen er så vigtig. For uden mål kan vi ikke fokusere, og uden fokus kan vi ikke være effektive.

Min coaching og mine blogindlæg er ofte præget af min rationelle økonomiske tankegang, dog med en meget klar holdning til, at intet er sort/hvidt og alle mennesker er forskellige, og har derfor brug for forskellige redskaber til at udvikle sig i den retning de gerne vil.

Vil du have lidt flere hardcore facts om mig, kan du se dem på min linkedin-profil. Og har du lyst til at læse mere om nogle af de redskaber og tanker jeg bruger i min hverdag, så tag et kig på min blog og/eller tilmeld dig nyhedsbrevet.

Læs mere om Coach, Emil Nicolaisen

Vission

At hjælpe med at øge medarbejdernes livskvalitet og virksomhedernes performance gennem øget medarbejderengagement.

Misson

Min mission er at finde og udvikle de bedste metoder til øget medarbejderengagement, så den enkelte medarbejder i sidste ende oplever mulighed for at udnytte sit fulde potentiale.